Przejdź do treści
Przemysł spożywczy
Wybierz dziedzinę:

Mrożenie kriogeniczne oraz przechowywanie nasion i zarodków

Zanurzenie w ciekłym azocie w zakresie bardzo niskich temperatur (między -135° C do -196°C), umożliwia zabezpieczenie oraz krótko i długoterminowe przechowywanie materiałów biologicznych, takich jak komórki lub tkanki ssaków.

Marki

Gazy

Urządzenia

Materiały informacyjne

Karty charakterystyki

Dlaczego warto nas wybrać?

  • 01

    Gazy certyfikowane

    Air Liquide Polska oferuje rozwiązania charakteryzujące się najwyższym poziomem jakości i bezpieczeństwa produktów spożywczych.

  • 02

    Identyfikowalność

    Air Liquide zabezpiecza identyfikowalność produktów w całym łańcuchu żywnościowym, zgodnie z wymaganiami systemu HACCP oraz GMP.

  • 03

    Wiedza i doświadczenie

    Air Liquide proponuje zaawansowane technologie i urządzenia, które rozwiązują pojawiające się problemy w zakresie bezpieczeństwa i jakości produktów spożywczych.