Przejdź do treści

Sterowanie temperaturą podczas mieszania / mielenia

Air Liquide oferuje systemy dolnego lub górnego wtrysku czynnika kriogenicznego, które są idealnym rozwiązaniem dla kontrolowania temperatury farszów, mięs, zup, sosów, owoców morza, ciast i wielu artykułów spożywczych podczas ich mieszania, miksowania, ugniatania lub mielenia przy jednoczesnej poprawie wydajności procesu. Air Liquide oferuje rozwiązania dopasowane do wszelkiego typu urządzeń klienta i wymagań w zakresie obniżenia lub utrzymania temperatury.
Bottom Injection to opatentowany przez Air Liquide system dolnego wtrysku ciekłego azotu lub dwutlenku węgla dyszami bezpośrednio do urządzenia rozdrabniającego lub mieszającego, co zapewnia szybkie, precyzyjne i równomierne chłodzenie lub mrożenie produktu, kontrolę temperatury, lepszą konsystencję, wyższą jakości i wydajność.

Marki

Gazy

Urządzenia

Materiały informacyjne

Karty charakterystyki