Przejdź do treści

Powlekanie produktów IQF

Kriogeniczne powlekanie produktów IQF jest skutecznym i ekonomicznym procesem powlekania produktów, takich jak wyroby piekarnicze, makarony, mięsa i owoce morza. Nasi specjaliści rozumieją znaczenie krótkich czasów cyklu, wysokiej jakości powłoki i jej grubości. Nasze kriogeniczne rozwiązanie w zakresie powlekania zapewnia równomierne i szybkie pokrywanie sosem, zachowując jednocześnie atrakcyjny wygląd oraz wysoką jakość produktów. Można je dostosować w szerokim zakresie produkcji seryjnej produktów spożywczych.
Precyzyjna kalibracja zapewnia równomierne mieszanie sosów i cieczy kriogenicznej (azotu lub dwutlenku węgla) w naprzemiennych cyklach nastrzykiwania, co zapewnia zwiększoną kontrolę jakości partii i zwiększenie wydajności.

Marki

Gazy

Urządzenia

Materiały informacyjne

Karty charakterystyki