Przejdź do treści
Przemysł spożywczy
Wybierz dziedzinę:

Pakowanie w atmosferze ochronnej (MAP)

Technologia pakowania w atmosferze ochronnej (MAP) zapewnia przedłużenie okresu przydatności do spożycia z zachowaniem jakości produktu, co pozwala na optymalizację gospodarki magazynowej i zmniejszenie strat w punkcie sprzedaży.
Air Liquide posiada bogate doświadczenie w pakowaniu w atmosferze ochronnej, które zapewnia klientowi kompleksową obsługę w zakresie doboru gazu lub mieszaniny gazów, folii, opakowań i urządzeń do pakowania mięsa, drobiu, ryb i owoców morza, owoców i warzyw, wyrobów piekarniczych, dań gotowych oraz nabiału.

Marki

Gazy

Materiały informacyjne

Karty charakterystyki

Dlaczego warto nas wybrać?

  • 01

    Gazy certyfikowane

    Air Liquide Polska oferuje rozwiązania charakteryzujące się najwyższym poziomem jakości i bezpieczeństwa produktów spożywczych.

  • 02

    Identyfikowalność

    Air Liquide zabezpiecza identyfikowalność produktów w całym łańcuchu żywnościowym, zgodnie z wymaganiami systemu HACCP oraz GMP.

  • 03

    Wiedza i doświadczenie

    Air Liquide proponuje zaawansowane technologie i urządzenia, które rozwiązują pojawiające się problemy w zakresie bezpieczeństwa i jakości produktów spożywczych.