Przejdź do treści

Wyroby piekarskie i cukiernicze

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą dla branży Wyroby piekarskie i cukiernicze.

Aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące tej branży, prosimy o kontakt:

Katarzyna Bigos  
tel.kom.: +48 698 688 527

Zapytanie

Broszury do pobrania:

Urządzenia:

Pakowanie w atmosferze ochronnej (MAP)

Technologia MAP jest stosowana w celu eliminacji lub ograniczania psucia produktów i poprawienia ich wyglądu zewnętrznego.

Więcej

Schładzanie

Podczas przetwarzania żywności gwałtowne chłodzenie produktów umożliwia zwiększenie wydajności procesu i zapewnia zgodność z normami.

Więcej

Zamrażanie

Właściwości cieczy kriogenicznych umożliwiają gwałtowne zamrażanie produktu.

Więcej

Zmrażanie powierzchniowe

Zmrażanie powierzchniowe polegające na zmrożeniu jedynie najbardziej zewnętrznej części produktu z jednoczesnym jej utwardzeniem.

Więcej

Formowanie

Bardziej konkurencyjne produkty dzięki oryginalnym kształtom.

Więcej

Sterowanie temperaturą

Temperatura to kluczowy parametr - ma on zasadnicze znaczenie dla uniknięcia wzrostów temperatury podczas przetwarzania produktów.

Więcej

Transport w temperaturze kontrolowanej

Transport produktów schłodzonych lub zamrożonych bez przerywania łańcucha chłodniczego.

Więcej

Uzdatnianie wody i oczyszczanie ścieków

Innowacyjne technologie szanujące środowisko.

Więcej