Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą dla branży Wyroby piekarskie i cukiernicze.
Aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące tej branży, prosimy o kontakt:
Katarzyna Bigos tel.kom.: +48 698 688 527
Broszura do pobrania:
Urządzenia:
Technologia MAP jest stosowana w celu eliminacji lub ograniczania psucia produktów i poprawienia ich wyglądu zewnętrznego.
Podczas przetwarzania żywności gwałtowne chłodzenie produktów umożliwia zwiększenie wydajności procesu i zapewnia zgodność z normami.
Właściwości cieczy kriogenicznych umożliwiają gwałtowne zamrażanie produktu.
Mrożenie powierzchniowe polega na zmrożeniu jedynie najbardziej zewnętrznej części produktu z jednoczesnym jej utwardzeniem.
Bardziej konkurencyjne produkty dzięki oryginalnym kształtom.
Temperatura to kluczowy parametr - ma on zasadnicze znaczenie dla uniknięcia wzrostów temperatury podczas przetwarzania produktów.
Transport produktów schłodzonych lub zamrożonych bez przerywania łańcucha chłodniczego.
Innowacyjne technologie szanujące środowisko.