Przejdź do treści

Przemysł farmaceutyczny i biotechnologia

Otwarte
Produkty suche, przekąski, słodycze

Produkty suche, przekąski, słodycze

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą dla branży Produkty suche, przekąski, słodycze.

Urządzenia:

Pakowanie w atmosferze ochronnej (MAP)

Technologia MAP jest stosowana w celu eliminacji lub ograniczania psucia produktów i poprawienia ich wyglądu zewnętrznego.

Więcej

Inertyzacja / Usuwanie tlenu

Procesy inertyzacji i usuwania tlenu chronią produkty spożywcze, zarówno płynne jak i stałe, przed niekorzystnymi zmianami ich właściwości.

Więcej

Mielenie kriogeniczne

Mielenie kriogeniczne to proces, w którym obniżana jest temperatura produktu, co czyni go bardziej kruchym i przez to łatwiejszym do mielenia.

Więcej

Uzdatnianie wody i oczyszczanie ścieków

Innowacyjne technologie szanujące środowisko.

Więcej

Oferta Air Liquide dla produktów suchych, przekąsek i słodyczy obejmuje gazy spożywcze oraz technologie, urządzenia i usługi dla następujących aplikacji: pakowanie w atmosferze ochronnej MAP (stosowane w celu eliminacji lub ograniczania psucia produktów i poprawienia ich wyglądu zewnętrznego), inertyzacja i usuwanie tlenu (ochrona płynnych i stałych produktów spożywczych przed niekorzystnymi zmianami ich właściwości) oraz mielenie kriogeniczne (obniżanie temperatury produktu przed lub w trakcie mielenia).