Informujemy, iż nasza strona używa plików cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza zgodę na stosowanie plików cookies wykorzystywanych na naszej stronie.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą dla branży Oleje, sosy i przyprawy.
Aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące tej branży, prosimy o kontakt:
Katarzyna Bigos
tel.kom.: +48 698 688 527
Urządzenia:
Utwardzanie tłuszczów i olejów polega na wysyceniu wiązaniami podwójnymi dla podniesienia ich stabilności i zmodyfikowania struktury.
WięcejKriokrystalizacja jest metodą pozwalającą na proszkowanie produktów płynnych, np. tłuszczy, olejów, mleka.
WięcejMielenie kriogeniczne to proces, w którym obniżana jest temperatura produktu, co czyni go bardziej kruchym i przez to łatwiejszym do mielenia.
WięcejProcesy inertyzacji i usuwania tlenu chronią produkty spożywcze, zarówno płynne jak i stałe, przed niekorzystnymi zmianami ich właściwości.
WięcejTransport produktów schłodzonych lub zamrożonych bez przerywania łańcucha chłodniczego.
Więcej